nl | fr | en

Dagarrangementen

Wandelarrangement

Verken de mooiste routes doorheen Vlaams-Brabant

Trek je wandelschoenen maar aan want de mooiste wandelroutes wachten op jou. Neem onze routebeschrijving mee en begin aan jullie tocht. Met routes voor zowel beginners als gevorderden is er voor ieder wat wils. Met routes voor zowel beginners als gevorderden is er voor ieder wat wils.

Fietsarrangement

Alles ziet er mooier uit vanop het zadel

Vlaanderen ontdek je het best vanop een fiets. Start je dag fris vanop het zadel en vertoef na een lange (of minder lange) tocht weer heerlijk met je voeten onder tafel in Elewijt Center. Zelfs je fiets krijgt absolute rust in onze overdekte fietsen parking en aan onze oplaadpunten voor elektrische fietsen.  

Fietsverhuur is mogelijk mits vermelding bij reservatie ( 30,00 EUR / fiets / dag )

Vanuit Elewijt Center zijn tal van fietsroutes mogelijk. Ze brengen je naar de meest unieke plekken van Vlaanderen.  Vanuit het Sport Vlaanderen Domein Hofstade (op 500m van Elewijt Center) vertrekken bovendien 3 uitdagende mountainbike routes. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden en wij geven je met plezier de volledige route mee.

Actief genieten!

Na een actieve dag, hoor je natuurlijk ook wat te genieten! Al onze dagarrangementen worden dan ook afgesloten met een zalig diner. Vanop de barbecue of Ofyr bereidt onze kok de allerlekkerste gerechten voor jou en jouw gezelschap. Onze bar is een hele dag geopend voor een welverdiende verfrissing en de kleinsten onder jullie zijn meer dan welkom in onze grote tuin, waar verschillende spelen (badminton, Kubb, boogschieten, stoepkrijt,...) worden aangeboden.

Inhoud arrangement

  • Gratis wandel/fietsroute
  • Gratis parking
  • Gratis gebruik buitenspelen voor de kinderen
  • Heerlijke barbecue tussen 17u00 en 20u00, dranken zijn niet inbegrepen

Prijs

  • € 25.00 / volwassene
  • € 12.50 / kind < 12 jaar

Reserveren?

Omwille van de huidige Coronaregelgeving, zijn deze arrangementen enkel mogelijk na reservatie.

Reserveren kan via info@elewijtcenter.be

 

Dagarrangementen