nl | fr | en
Elewijt Center goes green!

Elewijt Center goes green!

Het is jullie ongetwijfeld niet ontgaan dat de klimaatproblematiek vandaag de dag een hot topic is.

Elewijt Center kan zich hierin zeker vinden en onderneemt reeds enkele jaren initiatieven om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden:

  • We zijn begonnen met het installeren van zonnepanelen op als onze daken (400 panelen in totaal), wat zorgt voor heel wat groene stroom.
  • We ondenemen dagelijks verschillende initiatieven om de afvalberg zo goed als mogelijk weg te werken. Lukt dit niet, dan recuperen we wat mogelijk is!
  • Onze medewerkenrs kunnen kiezen voor een elektrische fiets om het woon-werkverkeer vlotter, groener en goedkoper te maken.
  • Vorig jaar installeerden we een oplaadpaal voor elektrische fietsen. Aangezien de stroom hiervoor wordt voorzien door een zonnepaneel, wordt deze dan ook gratis voorzien voor iedereen die zijn fiets wenst op te laden.

Ten slotte kunnen we met trots zeggen dat we een grote stap vooruit hebben gezet met ons laatste initiatief!

Vanaf nu zijn er 16 laadpunten ter beschikking gesteld op onze parking voor elektrische wagens! Plug in, vergader, geniet van een lekkere maaltijd of een deugddoende overnachting, en vertrek volledig opgeladen opnieuw naar huis!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Elewijt Center.Contacteer ons

Altijd bereid om mee te denken.
Vertel ons de plannen voor uw meeting en wij denken graag met u mee.